Трећи пут се бира „100 најлепших слика Србије“

Пријавите се, на претходна два конкурса победу су однели – фотографи аматери!

Највећи фотографски конкурс на тему Србије и њених природних лепота поново ће угледати дигитално небо! Интернет платформа Слике Србије трећи пут организује фотографски конкурс под називом „100 најлепших слика Србије 2022“.

Лепоту видимо тек када се зауставимо и дамо јој времена. Лепоту видимо тек када је зауставимо и дамо себи времена. Није потребно много времена како би се пронашла лепота у природи наше Србије.

Учествовањем у конкурсу „100 најлепших слика Србије“ свако има могућност да постане део пројекта који има за циљ прикупљање најлепших фотографија Србије на једном месту. Сваког дана фотографи, али и они који то нису, направе хиљаде снимака који нашу земљу приказују у предивном светлу. Циљ је да се, у духу задужбинарства, сакупи и свима прикаже та јединствена и непоновљива лепота.

Овај конкурс традиционално окупља све фотографе професионалце и аматере који проналазе инспирацију у чудесним пределима и пејзажима Србије. Сваки од претходних конкурса увећао је базу за више од 1.000 фотографија Србије од којих застаје дах и на једном месту окупио више од 70.000 регистрованих корисника љубитеља фотографије!

Овогодишњи конкурс „100 најлепших Слика Србије 2022“ траје до 29. децембра.

До 26. децембра – публика бира 100 најлепших фотографија које су  пристигле на конкурс

Од 26. до 28. децембра – стручни жири у саставу Иван Грлић, Алекс Дмитровић и Александра Поповић Петковић бира 12 најлепших фотографија од 100 претходно одабраних фотографија публике

29. децембра – публика бира најлепшу фотографију Србије за 2022. годину од 12 најлепших фотографија које је жири претходно изабрао

На конкурсу могу учествовати професионални, али и фотографи аматери који поседују ауторску слику Србије. На претходна два конкурса победу су однели – фотографи аматери!

На претходно одржаним конкурсима показано је колико је Србија лепа и колико је важно да се са времена на време подсетимо лепоте земље у којој живимо – о томе говори и више од 100.000 посета сајту у току сваког конкурса!

Заинтересовани се на конкурс могу пријавити на овом ЛИНКУ на којем се налазе и подаци о наградама.

Срећно!

Фотографије које су на конкурс до сада стигле из Краљева можете

1.      Маглич https://slikesrbije.rs/p/178 ; https://slikesrbije.rs/p/816

2.      Поглед са тврђаве Маглич https://slikesrbije.rs/p/228

3.      Дивљи коњ, Столови   https://slikesrbije.rs/p/75 ; https://slikesrbije.rs/p/189 ; https://slikesrbije.rs/p/824 ; https://slikesrbije.rs/p/111 ; https://slikesrbije.rs/p/824 ; https://slikesrbije.rs/p/698

4.      Гоч https://slikesrbije.rs/p/54

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *