Поново ради Саветовалиште за младе краљевачког Дома здравља

Доступно је за ученике основних и средњих школа, који могу да закажу преглед код педијатра, гинеколога, психолога и педагога по овом распореду

Након стабилизације епидемилошке ситуације (некада лоше због пандемије коронавируса) Саветовалиште за младе у Дому здравља Краљево поново је почело да ради. Саветовалиште је доступно за ученике основних и средњих школа, који могу да закажу преглед код педијатра, гинеколога, психолога и педагога.

За овај вид рада са децом влада велико интересовање, будући да су већ организоване презентације, као вид добре сарадње са Школском управом Краљева. Прве презентације  одржане су у Шумарској и у ОШ „Чибуковачки партизани”. Велики број ученика присуствовао је представљању рада Саветовалишта, а презентације ће бити организоване и у другим краљевачким основним и средњим школама.

Саветовалиште је отворено сваког радног дана од 12 до 14 часова, а налази се на првом спрату Службе за здравствену заштиту деце (улаз из дворишта асфалтираном и осветљеном стазом).

Према распореду, понедељком ради педијатар, уторком педагог, средом  гинеколог, четвртком психолог, а петком су психолошке радионице и предавања или у саветовалишту или у школама.

Број телефона за више информација је 064 80 56 189.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *