Бесплатан програм професионалне оријентације у краљевачкој библиотеци

Циљ програма је да се ученицима, који ће се ускоро наћи пред избором средње школе или факултета, помогне да одаберу најадекватнији образовни профил сходно њиховим афинитетима

Реализација бесплатног програма професионалне оријентације, у Народној библиотеци „Стефан Првовенчани” у Краљеву, за све ученике завршних разреда краљевачких основних и средњих школа почеће у суботу 28. јануара.

Програм се састоји од три интерактивне радионице које обухватају три фазе рада дипломираних психилога са полазницима: информисање, испитивање интересовања и особина личности и саветовање. Циљ програма професионалне оријентације је да се ученицима, који ће се ускоро наћи пред избором средње школе, односно факултета, помогне да одаберу најадекватнији образовни профил сходно њиховим афинитетима.

Радионице ће бити реализоване 28. јануара, 4. и 11. фебруара у 10 часова, у форми двочаса. 

Број полазника је ограничен на 20, а сви заинтересовани ученици завршних разреда основних и средњих школа могу се пријавити лично, на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке  од 8 до 20 часова сваког радног дана, или путем телефона 321 -377 лок. 111.Рок за пријављивање је од 20. до 26. јануара.

Водитељи програма су дипломирани психолози Сања Зечевић и Наташа Драгојловић.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *